Nextory

Nextory

Nextory: Så här går det till att börja lyssna – steg 1:

Steg 1 hos Nextory är att du ska skapa ditt konto på sajten. Du kan prova helt kostnadsfritt i 14 dagar. De abonnemang som finns att välja på fortsättningsvis är:

Silver

Det här abonnemanget kostar 139 SEK/månad och är det mest prisvärda enligt Nextory. Nya ljudböcker släpps efter 6 månader och ett konto ingår.

Guld

Nästa abonnemang kostar 169 SEK/månad. Här släpps nya ljudböcker direkt till lyssnaren. Även här ingår ett konto. Det här abonnemanget är Nextorys mest populära.

Familj

I det sista abonnemanget kan mellan 2 och 4 konton ingå. Priset är lite beroende på hur många konton du använder, men det ligger i spannet mellan 199 och 279 SEK/månad. Återigen släpper man nya ljudböcker direkt.

Steg 2

Nu är du redo att ladda ner Nextorys app från antingen App Store eller Google Play. Den kan du ladda ner till mobil eller surfplatta.

I App Store har appen för Nextory betyget 4,5 från drygt 17 000 användare!

Hos Google Play har appen för Nextory betyget 4,1 från cirka 4 200 användare!

Snittbetyget för Nextorys appar blir alltså 4,3.

Sedan är det bara att logga in på ditt konto. Lätt som en plätt!

Steg 3

Om du valt abonnemanget Familj så är det nu du skapar fler användarprofiler. Du kan då välja om du vill ha en barn- eller vuxenprofil på dina konton.

Steg 4

Sådärja! Nu är det bara att starta ditt lyssnande bland 100 000-tals ljudböcker inom en mängd olika genrer. Du kan förstås också uppgradera ditt abonnemang och även avsluta precis när du vill!

Historia gällande Nextory

nextory

Shadi Bitar

Nextory grundades av de svenska serieentreprenörerna Shadi Bitar och Ninos Malki. Med sitt ursprung i Syrien lärde sig de båda grundarna tidigt att läsning är nyckeln till en framgångsrik integration i ett nytt samhälle. ”Fördjupa sig i de stora klassikernas värld eller skaffa sig ny insikt genom att läsa en biografi, handlar inte bara om självförbättring utan det bidrar också till ett bättre samhälle” är ett citat från Shadi som erbjuder avgörande insikter i grundarnas entreprenörsväg.

nextory

Ninos Malki

Deras affärsresa i Sverige startade 2007 då de lanserade det som skulle bli Sveriges största oberoende ljudbokförlag Earbooks. Sedan dess har de lanserat många företag, inom allt från distribution till e-handel. För sina affärsresultat tilldelade hans kungliga majestät Shadi och Ninos ut kung Carl XVI Gustafs pris ”Årets Nybyggare”. Nextory är ett privat företag. Grundarna Shadi Bitar och Ninos Malki behåller ett viktigt ägande, men det finns också stöd från några av några av Sveriges mest erkända investerare.

 Nextory i sociala medier

Kontakt

Öppettider: måndag-fredag kl. 10.30-16.30

Telefon: 08-411 17 15

E-post: kundservice@nextory.se